A Wagner-napok tizedik évfordulóját ünnepelték

Káel Csaba és Fischer Ádám a Wagner 10 állófogadásán a MÜPA-ban 2016 június 16-án Káel Csaba és Fischer Ádám a Wagner 10 állófogadásán a MÜPA-ban 2016 június 16-án
Káel Csaba és Fischer Ádám a Wagner 10 állófogadásán a MÜPA-ban 2016 június 16-án
Vágólapra másolva!
Az elmúlt tíz évben Richard Wagner valamennyi klasszikussá vált zenedrámáját láthattuk a Müpában, amely mára kitüntetett rangú Wagner-kultuszhellyé vált. A kiváló akusztikájú, különleges színpadi és szellemi dimenzióval rendelkező Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében idén is megrendezik a Wagner-napokat, amelyben újra láthatja a közönség a világhírű tetralógiát, A nibelung gyűrűjét és a három éve hatalmas sikert aratott A nürnbergi mesterdalnokokat. Mindezek mellett nem hiányozhatnak a Budapesten rendszeresen fellépő kiváló Wagner-énekesek sem.
Vágólapra másolva!

A MÜPA színpadán énekel Németh Judit, Szabóki Tünde, Waltraud Meier, Annette Dasch, Christian Franz, Gerhard Siegel és Walter Finke is.

Káel Csaba, a MÜPA vezérigazgatója a Wagner 10 állófogadásán a MÜPA-ban. A képre kattintva megtekintheti a fogadásról készült galériát Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Wagner-napok tizedik évfordulóját csütörtök este ünnepelték meg a Müpában. A rangos fogadáson Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, a világhírű eseménysorozat művészeti vezetője és karmestere, a Kossuth-díjas Fischer Ádám és a MÜPA vezérigazgatója, Káel Csaba is ott volt.