Vasárnap klipszereplő lehet, ha a Balaton Soundon van

Dj Karányi Karányi Dániel
Vágólapra másolva!
Bár csak július 26-án jelenik meg Karányi Dani új EP-je – a decemberben megjelenő nagylemez második állomásaként - a rajongók már most hozzáférhetnek a vadonatúj dalhoz. A Together a Balaton Sound ideje alatt ingyenesen tölthető le, a fesztiválozó rajongók pedig egy közösségi klip részesei is lehetnek is a fesztiválon.
Vágólapra másolva!

A teljes, év végére összeálló anyag a 80-as évek sci-fi filmjeinek hangulatát idézi meg zeneileg. A koncepcióból kissé kiugrik ez a „nagyon nyári dal", amit Karányi John Whitfield amerikai gospel énekessel készített, megtartva a rá jellemző stílusjegyeket: a kultikus szintetizátorokat és a karakteres zenei témákat.

A tech-house-os alapú, de popos és dallamos zene a közösség erejéről szól,

ezt erősíti a dalhoz készülő klip koncepciója is: fesztiválozó rajongók bevonásával forgatják majd vasárnap a Balaton Soundon a Karányi live act alatt.

- mondta el az előkészületekről Karanyi. Így GoPro kamerák és drónok fogják követni a fesztiválozók rezdüléseit, hogy a közös energia a végén egy klippé sűrűsödhessen. A közösségi klipforgatásra való felkészülést segíti, hogy a lemez vezető dala, a Together ingyenesen tölthető le a Balaton Sound ideje alatt innen.