Koncert közben lett rosszul az Aerosmith gitárosa

2016.07.11. 10:16

A koncertről azonnal kórházba vitték Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát, aki vasárnap este lett rosszul egy Hollywood Vampires-koncerten. Azóta vizsgálják, az állapota stabil, és a családja is vele van már. 

Joe Perry este fél tízkor lépett fel Johnny Depp-pel és Alice Cooperrel, valamint kísérőzenekarukkal, a Hollywood Vampires együttessel a brooklyni Coney Islanden, a Ford Amfiteátrumban. A közönségből többen készítettek amatőr videókat. Ezeken látszik, hogy Perry a színpadon a dobos emelvényére rogyva próbál játszani, majd elsétál hátra, a színpad mögé. 

Az együttes egyik technikusa oda is ment az ülő Perryhez, hogy segítsen neki, de a gitáros elsőre valószínűleg visszautasította, pár másodpercig még próbált játszani, de nem sokkal később mégis lesétált a színpadról. Az egyik rajongó azt mondta az NBC-nek, hogy Perry a második számnál lett rosszul, és miután lement a színpadról, a stáb tagjai azonnal odarohantak hozzá, és hívták a mentőket. 

Perryt azonnal egy helyi kórházba vitték, ahol azóta is vizsgálják – állítólag az állapota már stabil. Alice Cooper, a Hollywood Vampires énekese is reagált az esetre:

Cooper megköszönte a sok érdeklődést, és azt írja, Joe Perry állapota stabil, vele van a családja, és a legjobb kezekben van. A Hollywood Vampires egyébként Perry távozása után végigjátszotta a koncertet.