Beteg gyerekeken segít a siófoki PLÁZS

2016.08.11. 10:45

Jótékonysági akcióval és aukcióval segíti a siófoki kórház gyerekosztályát Siófok legnépszerűbb vízparti szórakozóhelye, a PLÁZS. A segíteni vágyó látogatóknak mostantól a szezon végéig lesz lehetőségük a helyszínen adományozni a gyerekosztály javára. Augusztus 27-én, Demjén Ferenc ingyenes „nyárzáró" koncertje előtt pedig 27 fotóritkaság kerül kalapács alá, és az árverés teljes bevételét szintén a beteg gyerekeknek ajánlja fel a PLÁZS.

Beteg gyerekeken segít a siófoki vízparti szórakozóhely, a PLÁZS.Forrás: STEREOTEAM/Berta Sandor /// Info@Stereoteam.Hu

Jótékony célú gyűjtést indítanak a siófoki PLÁZSon, amelynek

teljes befolyó összegével a helyi kórház gyerekosztályát segítik.

„A szezon végéig várhatóan még több tízezer vendég fordul meg a PLÁZSon, ha sokuk csak egy fagyi árával segít, már nagyon sokat tudunk tenni a beteg gyermekekért" – mondja Barna Sándor, a PLÁZS egyik tulajdonosa, aki saját gyűjteményének 27 művészi fotóját is felajánlotta egy árverésre. A fotók augusztus 27-én, a PLÁZS nyárzáró koncertje előtt kerülnek kalapács alá, a befolyt összeg pedig szintén teljes egészében a beteg gyerekek gyógyítását, ápolását segíti majd.

„Szeretnénk, ha sokan tudnának eljönni az árverésre illetve minél több adomány gyűlne össze, ehhez mi azzal is hozzájárulunk, hogy a nyárvégi Demjén-koncert ingyenes lesz a vendégeink számára"- teszi hozzá Barna Sándor.

A szervezők célja, hogy a Jótékonysági Nap támogatásából is felújított kórházi betegszobák olyan otthonosak legyenek, mint a kis betegek otthoni szobái. Ezért azt kérik, hogy a PLÁZS vendégei, a siófoki lakosok minél többen járuljanak hozzá a gyerekek megsegítéséhez.