Augusztus 24-től négy napon át Zamárdi szabadstrandja egy helyen és egy időben két fesztiválnak ad otthont: kezdődik a STRAND és a B.my.Lake, melyekre a szervezők szerint százezres tömeg várható.

Kevés nyári fesztiválkoncertje közül az utolsót a STRAND-on tartja a Punnany Massif, de a száznál is több fellépőt számláló programban ott van a 25 éves Quimby, a Tankcsapda, a Szabó Balázs Bandája, a Brains, míg a Wellhello és a Halott Pénz pedig a szombati nap két főszervezőjeként nemcsak koncertet ad, de kedvenc előadóikat is színpadra hívja majd.

A nemzetközi mezőny is erősre sikeredett idén: többek között a Hurts, Tom Odell, Caro Emerald, a Lost Frequencies, a Hollywood Undead, az Asking Alexandra és Jamie Woon szerepelnek az illusztris line-upban.

A Petőfi Rádió és a Petőfi TV négy napon át jelen lesz és élő közvetítést ad a fesztiválról, számos koncert pedig élő streamben lesz látható a fesztivál honlapján és a petofilive.hu oldalon.

Az underground elektronikus zene kedvelőinek szóló B.my.Lake Fesztivál pedig minden eddiginél erősebb programmal és számos újítással jelentkezik. Carl Cox, Richie Hawtin, Solumon, Luciano, Nicola, Moudaber, Joseph Capriati, Dubfire, Kollektiv Turmstrasse, Guy J, Gregor Tresher, Stephan Bodzin és még sokan mások érkeznek a negyedik B.my.Lake-re. Három színpadon, egymást váltva, több mint 70 DJ és Live act sorakozik fel a négy nap alatt.