Így zajlanak a Dada Cabaret előkészületei

Kútvölgyi Erzsébet Kútvölgyi Erzsébet Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Kútvölgyi Erzsébet Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Vágólapra másolva!
Színház és zene kivételesen izgalmas egyvelege, Matei Vişniec látomásos abszurdja keveredik a barokk falzettek, a mozgalmi dalok, a német kabarék, a francia sanzonok, az orfeumok és varieték világával a Maladype Színház készülő, új előadásában.  Életre kelnek a dadaizmus emblematikus alakjai; Lenin, Sztálin és egy fekete macska is. A zeneileg, vizuálisan és nyelvezetében is különleges produkcióban a Maladype színészei - Bödők Zsigmond, Huszárik Kata, Szilágyi Ágota és Tankó Erika - együtt játszanak Kútvölgyi Erzsébettel, akit Lenin szerepében láthat a közönség. Az előadás zenei vezetője Farkas Gábor Gábriel, aki a darab egyik kulcsfiguráját, Monsieur Dadát is alakítja.
Vágólapra másolva!

Nézze meg, hogyan készülnek az alkotók a különleges produkcióra!

Matei Vişniec: Dada Cabaret című darabjának ősbemutatójára a Maladype Színház és Farkas Gábor Gábriel zenekarának koprodukciójában, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretén belül kerül sor 2016. október 20-án, 19 órakor, az Átrium Film-Színház támogatásával.