Még lábadozik, de újra játszott Rékasi Károly

2016.10.21. 11:09

Nem gyógyult még meg teljesen, mégis színházi szerepet vállalt Rékasi Károly - igaz, csak helyettesíteni fog.

A Riposton jelent meg, hogy Rékasi Károly Ujréti Lászlót helyettesíti, a József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör közös sorozatában, Az örök Szindbád című előadásban.

Mivel Rékasi csak beugrott kollégája helyére, sok próba nem előzte meg az előadást, de nagy öröm volt számára, hogy újra színpadon lehet: "Igazából a véletlen szülte ezt az alkalmat, de csodálatosan nagy érzés volt, és nem kicsit lelket melengető, amikor kiderül, hogy az ember mégiscsak használható, mégiscsak munkára fogható, mégiscsak szükség van rá. Ez egy óriási lökés. Remélem, hogy segít majd a gyógyulásban is ez a pozitív érzés

- mondta. 

Rékasi lassal épül fel súlyos motorbalesetéből, így egészségi állapota miatt a szerepet úgy alakították, hogy csak ülnie kelljen.

Orvosai tanácsa ellenére egyszer már visszament dolgozni, ami jelentősen hátráltatta gyógyulását. Most azt mondta, arra még közel sem áll készen, hogy rendszeresen színpadon legyen, illetve visszatérjen a Barátok közt-be, és az orvosok továbbra sem javasolják neki ezt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK