Letörte a hírességeket Trump győzelme

2016.11.09. 11:52

Tegnap még a mosolygós, szavazós fotót posztolták magukról a sztárok a közösségi médiában, a választási eredmények napvilágra kerülése után viszont a döbbenet lett úrrá a Clinton mellett álló zenészeken.

Korábban egy hosszabb cikkben már beszámoltunk arról, hogy a zeneipar nagy része szokás szerint a demokrata jelölt, Hillary Clinton mellett tette le a voksát. A közösségi médiában nagyon népszerű volt az ImWitHer (vele vagyok) hashtag, és tegnap is sorra készítették magukról szavazás előtt vagy után az ezzel ellátott képeket a hírességek.

We Got This!!!!!! H.R.C.

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Lady Gaga Hillary Clinton választási partijáról is több képet posztolt. Itt éppen a Csajok című sorozat sztárjával, Lena Dunhammel látható, aki szintén a demokrata jelölt elkötelezett támogatója volt. A választási bulin az este végére persze nagyon elromlott a hangulat.

Lovin it up with the ladies.!!! GO HILLARY #vote if your polls are still open. @lenadunham

#VoteHillary (@ladygaga) által közzétett fénykép,

Katy Perry, Hillary Clinton kampányának másik nagy támogatója szintén folyamatosan tudósított a Twitteren a választás estéjéről. Katy Perry kezdetben optimista volt, majd mikor kiderült, hogy Clinton veszít Trump ellen, azt írta, hogy "soha nem fognak minket elhallgattatni".

Ezt egy ilyen üzenet követte:
Ne üljetek nyugodtan. Ne sírjatok. Mozduljatok. Nem olyan nemzet vagyunk, amely hagyja, hogy a gyűlölet vezesse.

Madonna is azt üzente a Twitteren, hogy soha nem adják fel. 

Lady Gaga – akinek Twitter- és Instagram-fiókja a Szavazz Hillaryre nevet kapta az utóbbi időben – csak annyit írt, hogy Amerika mondjon egy imát.

Cher jóval pesszimistábban reagált a vereségre.
Soha nem lesz ugyanaz a világ. Szomorú vagyok a fiatalok miatt. – írta a Twitteren. Az énekesnő emellett WC-hez hasonlította az új amerikai elnököt – így utalt már Trumpra akkor is, amikor még csak jelölt volt.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK