Lady Gaga máris az új elnök ellen tüntetett

2016.11.09. 16:11

Lady Gaga Hillary Clinton egyik legelkötelezettebb támogatója volt, ellenfele, Donald Trump győzelme után pedig még az utcára is kivonult protestálni.

Lady Gaga a választás éjszakáját Hillary Clinton New York-i eredményváró partiján töltötte több hírességgel együtt. Egy rakás szelfit tett közzé Clintont támogató képaláírással, korábban pedig szavazásra buzdította követőit.

Trend it #TellAFriendToVote

#VoteHillary (@ladygaga) által közzétett videó,

Miután kiderült, hogy Donald Trump lesz az USA következő elnöke, állítólag elsírta magát a rendezvényen, de nem elégedett meg azzal, hogy sok más sztárhoz hasonlóan a Twitteren fejezze ki csalódottságát. Inkább az új elnök Trump Tower nevű New York-i felhőkarcolója elé ment tüntetni. Egy Love trumps hate feliratot is vitt magával, amely az elnök nevére utaló szójáték, és úgy lehetne lefordítani, hogy a szeretet üti a gyűlöletet. 

Lady Gaga az Instagramra és a Twitterre felöltött képe alá azt írta, hogy a kedvesség országában akar élni. Twitter-fiókjának a nevét is megváltoztatta CountryOfKindness-re - korábban egyébként a VoteHillary-t (Szavazz Hillaryre) használta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK