Lady Gaga máris az új elnök ellen tüntetett

Lady Gaga, Clinton,  amerikai elnökválasztás 2016
Musician Lady Gaga stages a protest against Republican presidential nominee Donald Trump on a sanitation truck outside Trump Tower in New York City after midnight on election day November 9, 2016. Donald Trump stunned America and the world, riding a wave of populist resentment to defeat Hillary Clinton in the race to become the 45th president of the United States. The Republican mogul defeated his Democratic rival, plunging global markets into turmoil and casting the long-standing global political order, which hinges on Washington's leadership, into doubt. / AFP PHOTO / DOMINICK REUTER
Vágólapra másolva!
Lady Gaga Hillary Clinton egyik legelkötelezettebb támogatója volt, ellenfele, Donald Trump győzelme után pedig még az utcára is kivonult protestálni.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga a választás éjszakáját Hillary Clinton New York-i eredményváró partiján töltötte több hírességgel együtt. Egy rakás szelfit tett közzé Clintont támogató képaláírással, korábban pedig szavazásra buzdította követőit.

Trend it #TellAFriendToVote

#VoteHillary (@ladygaga) által közzétett videó,

Miután kiderült, hogy Donald Trump lesz az USA következő elnöke, állítólag elsírta magát a rendezvényen, de nem elégedett meg azzal, hogy sok más sztárhoz hasonlóan a Twitteren fejezze ki csalódottságát. Inkább az új elnök Trump Tower nevű New York-i felhőkarcolója elé ment tüntetni. Egy Love trumps hate feliratot is vitt magával, amely az elnök nevére utaló szójáték, és úgy lehetne lefordítani, hogy

Lady Gaga az Instagramra és a Twitterre felöltött képe alá azt írta, hogy a kedvesség országában akar élni. Twitter-fiókjának a nevét is megváltoztatta CountryOfKindness-re - korábban egyébként a VoteHillary-t (Szavazz Hillaryre) használta.