600 szerencsésnek adott minikoncertet a Metallica Londonban

A Metallica amerikai thrash metal és heavy metal zenekar
SAN FRANCISCO, CA - FEBRUARY 06: (L-R) Musicians James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett and Robert Trujillo of Metallica take a bow onstage at CBS RADIO's third annual "The Night Before" at AT&T Park on February 6, 2016 in San Francisco, California. Kevin Winter/Getty Images for CBS/AFP
Vágólapra másolva!
Valószínűleg jó rég lehetett, amikor a Metallica ilyen kis koncertet adott. Körülbelül 600 rajongó tombolt a House of Vans Londonban a Metallica lemezköszöntő minikoncertjén. 
Vágólapra másolva!

Az együttes pénteken Londonban ünnepelte tizenegyedik lemezének kiadását. A House of Vans Londonban játszottak, ahova nagyjából 600 ember fér el. A szerencsés közönség örülhetett, hiszen jó pár dalt adtak elő az új albumról, a Hardwired... to Self-Destruct-ról.

A Metallica februári koncertjén San Franciscóban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A Metallicától megszokott módon, a bő két órás koncerten a legtöbb albumukból szemezgettek. Voltak dalok az 1983-as Kill 'Em All-ról és természetesen a most kijött Hardwired... to Self-Destruct-ról is. A koncertet a Budgie Breadfan-jének híres feldolgozásával kezdték.

A bulin három számot is leadtak az új albumról: az Atlas, Rise!-ot, a Moth Into Flame-et és a Hardwired-öt. a A koncertről készült, teljesen igényes és élvezhető videó egy héten át, azaz péntekig lesz fent a Metallica YouTube-csatornáján:

Az új albumhoz már elkészült 10 videoklip is, és ezek közül egyet, a ManUNkind-ot Budapesten, a Fáklya klubban forgatták. A klipet a svéd Jonas Åkerlund rendezte, és nem szerepelnek benne a Metallica tagjai - írja a Hammerworld. Egy elképzelt black metal-koncert látszik a klipben, amit történetesen a Fáklyában vettek fel.