A Margaret Island második, Bakancslista című albuma az Origón hallható először. December 23-án a közönség élőben is meghallgathatja az új lemez anyagát az Akvárium Klub Officialben – ez egészen májusig az egyetlen budapesti koncertje lesz a csapatnak.

A Margaret Island Bakancslista című, második albumát az Origóról érhetik el előszörForrás: Gold Record

A Bakancslista nem más, mint egy albumban összefoglalt kívánságlista. A fiatalokból álló Margaret Island egy vágya már biztosan teljesült, hiszen az elmúlt néhány évben sikerült Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává válniuk. Az új lemez viszont arra bizonyíték, hogy kívánságaik sorában ez még csak a kezdet volt.

Rengeteg olyan dolog történt velünk az utóbbi időben, amiről kiskorunk óta álmodoztunk. Ezeket az élményeket adjuk át most dalokba öntve a lemezen és a december 23-i koncertünkön, ahová mindenkit sok szeretettel várunk" - mondta Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője.

A Fonogram-díjas csapat második albumát is tiszta, akusztikus hangzás jellemzi. Első nagylemezük, az Egyszer volt a gyerekkor lezárását szimbolizálja, az új lemez pedig már egy új korszak kezdetét jelenti a zenekar életében: eljött a vágyak valóra váltásának időszaka. Az album első rádióban is hallható dala a Sárga levelek lesz.

Ide kattintva pedig a teljes albumot meghallgathatja: