Flipperbe építették az Aerosmitht

Aerosmith
flipper
Vágólapra másolva!
Majdnem 2 millió forintba kerül az aerosmithes flipper, amit már szerdától meg lehet rendelni. Állítólag felér egy koncertélménnyel, ha az ember ügyesen játszik: minél több pontot szerez a játékos, annál hangosabban bömböli az Aerosmith-slágereket a gép. 
Vágólapra másolva!

Az Aerosmith-flipper az egyik legismertebb gyártó, a Stern ajándéka a játék és az együttes rajongóinak 2017-re. Az alapmodellt 6199 dollárért adják, ami körülbelül 1,8 millió forintot jelent. Kiadnak még limitált verziókat is, ezekért viszont már

8999 dollárt, azaz nagyjából 2,6 millió forintot kell fizetni.

A gyártó a Facebook-oldalán közölt részleteket a flipperről. Azt írják, hogy a játékosok pontokra vadásznak, és különböző feladatokat kell végrehajtaniuk ahhoz, hogy elérjenek egy koncerten tomboló közönség élvezeti szintjére. Ebben a játék úgy segít, hogy

rgyre hangosabban bömbölteti a kilenc Aerosmith-slágert a flipperező és nézői fülébe.

Gary Stern, a gyártó cég elnöke azt mondta,

Az Aerosmith-gépre Donny Gillies grafikus kézzel festett munkái kerültek. Ő illusztrálta többek között a Stern metallicás gépét is. Az aerosmithes gép az amerikai stand-upos Brendon Small hangján szólal meg. Az ő nevéhez fűződik többek között a Metalocalypse című animációs sorozat.

Az új gép állítólag háromszor erősebb hangrendszerrel van megáldva, mint a Stern korábbi flipperei, és egy halom klasszikus flippermegoldást is elhelyeztek a játékban a modernek mellé.