Versenyen keres előzenekarokat turnéjához a Bon Jovi

Szerelem, Brad Pitt-től Cloony-ig: Szexi sztárok 50 felett is, Jon Bon Jovi
Vágólapra másolva!
A Bon Jovi úgy döntött, hogy itt az ideje támogatni a feltörekvő tehetségeket: versenyen választják ki következő turnéjuk előzenekarait.
Vágólapra másolva!

"Minden nagy banda kicsiben kezdődik, és egyik fellépésről a másikra épül fel a hírnevük.

- ezzel indokolta a zenekar frontembere, Jon Bon Jovi a döntést. A közleményben arra biztatja a zenészeket, hogy jelentkezzenek a versenyre, ha készen állnak arra, hogy stadionnyi ember előtt játszanak.

A New Jersey állambeli Sayreville-ben alakult Bon Jovi annak idején maga is a legjelentősebb előadók és zenekarok, köztük a ZZ Top, a Scorpions, a Kiss és Ted Nugent előtt játszott.

A jelentkezéshez olyan videót kell feltölteniük magukról a bandáknak, amelyen saját számaikat játsszák. A koncertszervező Live Nation ezek alapján 10 zenekart választ ki, a Bon Jovi menedzsmentje pedig a szűkített listáról hirdeti ki a győzteseket, akik

20 percet játszhatnak majd a turné egyes állomásain.

A Bon Jovihoz csatlakozó zenekarok kiválasztásánál az eredetiség, a kreativitás és az előadás minősége lesznek az elsődleges szempontok a Billboard beszámolója szerint. A meztelenséget, erőszakot, drog- és alkoholfogyasztást vagy reklámot tartalmazó, illetve egyes csoportokra nézve sértő produkciókat viszont kizárják a versenyből.

A This House Is Not for Sale turné február 8-án kezdődik, Dél-Karolinában.