Lady Gaga egész életében erre készült

Lady gaga Super Bowl amerikaifutball-mérkőzés NFL döntő himnusz
SANTA CLARA, CA - FEBRUARY 07: Lady Gaga sings the National Anthem at Super Bowl 50 at Levi's Stadium on February 7, 2016 in Santa Clara, California. Christopher Polk/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lady Gaga mutatott egy kis ízelítőt abból, hogy mit várhatunk tőle a február 5-i Super Bowl félidejében.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőnek nagyon határozott elképzelése van arról, hogy milyen show-t szeretne az amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntőjére. A Billboardon közzétettek egy videót arról, hogy mire számíthatnak a rajongók az úgynevezett halftime show-ban, amelyet minden évben óriási felhajtás övez.

– mondja a videóban. Lady Gaga arról is beszél, hogy számára ez a show arról szól, hogy összehozza az embereket. Szerinte ez egy óriási lehetőség, mivel rengeteg ember nézi a Super Bowl-t, de egyben kihívás is, mert számtalan fellépőt láthatott már a szünetekben a közönség. Ezért azon gondolkozott, hogy mit csinálhatna másképp, mint a korábbi években fellépő előadók.

A Billboard úgy tudja, hogy

vendégfellépők nem lesznek,

ami mindenképpen rendhagyóvá fogja tenni Lady Gaga show-ját. Bevett szokásnak számít ugyanis, hogy a fő előadón kívül több sztár is megjelenik a színpadon.

Az már biztos, hogy Lady Gaga Bad Romance című slágere azok között a dalok között lesz, amelyek elhangzanak a halftime show-ban. A zene mellett persze a tánc és a látvány is központi szerepet kap. A most közzétett videóban feltűnik Lady Gaga állandó koreográfusa, Richy Jackson is, aki arról beszélt, hogy az énekesnővel eltöltött egy évtizedének valószínűleg a halftime show lesz a legnagyszerűbb 12 perce.

Lady Gaga tehát nagyon elkötelezett amellett, hogy egyedül is óriási show-t csináljon: állítólag még

egy színpadot is építtetett a hátsó kertjébe, hogy bármikor tudja gyakorolni a koreográfiát.

A Page Six pedig arról írt, hogy Lady Gaga nemcsak látványos, hanem különösen veszélyes show-ra is készül, hiszen a Super Bowl-nak otthont adó stadion tetején szeretne énekelni. Még az sem zavarja, hogy a saját csapata is aggódik biztonsága miatt. Az oldal szerint most a technikusoktól kezdve az ügyvédekig mindenki azon dolgozik, hogy lehetne megvalósítani a nagyszabású tervet.