A The Cult 11 év után újra játszik a VOLT-on

The Cult rock zenekar
LAS VEGAS - MAY 24: (L-R) Singer Ian Astbury, guitarist Billy Duffy, bassist Chris Wyse, drummer John Tempesta and guitarist Mike Dimkitch of The Cult appear in front of a memorabilia case presented at a dedication ceremony at the Hard Rock Hotel & Casino May 24, 2008 in Las Vegas, Nevada. The band is currently touring in support of the album, "Born Into This." (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Valentin nap alkalmából a VOLT Fesztivál szervezői újabb sztárokat jelentettek be az idei rendezvényre. Sopronba jön a The Cult! 
Vágólapra másolva!

Folyamatosan jelentik be az újabb és újabb sztárokat a 2017-es VOLT Fesztiválra. A rendezők Valentin nap alakalmából is kedveskedtek néhány nagyobb névvel a fesztiválozóknak. A kedden közre adott lista

legnagyobb neve a The Cult brit rockzenekar.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal már 34 éve játszanak, ráadásul tavaly adtak ki új lemezt. A The Cult 2006-ban headlinerként már játszott Sopronban.

Idén ott lesz Sopronban a tavaly óra újra aktív, legendás drum'n'bass formáció, a Pendulum. Élő show-juk mellett a 2012-ben indított projektjükkel, a Knife Partyval is koncerteznek.

A fellépők közt jelentették be kedden

a Years & Yearst, az Of Mice & Ment és az Enter Shikarit is.

A korábban bejelentett fellépők közül a legnagyobb érdeklődés valószínűleg a Magyarországon először színpadra lépő Linkin Parkot kíséri majd idén, a 25. VOLT Fesztiválon. Kedvezményes jegyek még korlátozott számban, április 9-ig kaphatók országszerte.