Fluor Tomi is befordult a konyhára

Fluor Tomi
Vágólapra másolva!
Több mint 30 átdolgozott vers, körülbelül 60 fellépő, több tízezer néző és egy piros betűs ünnep - öt éves lesz idén a Red Bull Pilvaker. 
Vágólapra másolva!

Idén ünnepli ötödik születésnapján a Red Bull Pilvaker. Az első évek termése eddgi több mint 30 átdolgozott vers, körülbelül 60 fellépő. Az idei évforduló miatt a fellépők

dupla előadással készülnek

március 15-én az Erkel Színházban. Körülbelül másfél órás lesz a 18 és 21 órai előadás is, amelyekre a jegyeket február 20-tól lehet megvenni.

A nézők az 5 év klasszikusai mellett persze új feldolgozásokat is hallhatnak majd. Az idei év egyik legújabb munkája a Befordultam a konyhára, és ebben Fluor, Wolfie, Marsalkó Dávid, Fura Csé, Meszes Balázs és Deego is közreműködik. A modern verzió zenei alapját BLR készítette.

A klipet az éjszaka közepén forgatták, és Fluor Tomi egy éttermi vendéget játszik. A forgatásról azt mondta, "nagyjából a tizenhatodik próbálkozásra sikerült hoznunk Wolfie-val a tökéletes tányérejtést, a többieknek pedig a pontos egymásra és zenére reagálást. Mindig

jó örülni egymásnak ezen alkalmakkor, karácsony előtt pedig különösen szentimentális állapotban sikerült tányért törögetni, barátkozni. Élveztük".

A kezdeményezés tavaly fontos mérföldkőhöz érkezett, ugyanis Juhász Gyula Szavak című versének modern feldolgozása 2016. szeptember 1-jétől a nyolcadikosok irodalom tankönyvének részévé vált.