Világsztárokkal készül a SZIN a nyár utolsó nagy bulijára

SZIN felirat előtt fotózkodnak fiatalok a Szegedi Ifjúsági Napokon
Vágólapra másolva!
A Szegedi Ifjúsági Napok a nyár utolsó nagy bulija, amit a szervezők szeretnének idén is felejthetetlenné tenni. Most három új fellépőt jelentettek be: a legnagyobb hazai előadók mellett fellép Inna, az Enter Shikari és Naughty Boy is.
Vágólapra másolva!

A SZIN augusztus 23-26 között koronázza meg a nyarat fantasztikus koncertekkel. A három új külföldi fellépő bejelentésével szeretnék a szervezők szebbé tenni a hideg napokat.

Forrás: MTI/Rosta Tibor

Inna a megjelenésével és a hangjával is kitűnik. A romániai énekesnő 2008-ban a Hot című számával futott be, amivel meghódította egész Európát. Dalai vezették a Dance toplistákat, és számos díjat is nyert: két díjat is hazavitt az MTV Europe Music Awards-on, az MTV Romania Music Awards-on pedig sorozatban 13 díjat zsebelt be.

Az énekesnőt az „Eurodance királynőjének" is hívják, ő a Youtube-on a legtöbbet megtekintett romániai előadó. Február elején jelent meg

új dala, a Gimme Gimme, ami már 5 millió megtekintés felett jár.

Ez a dal a készülő új nagylemezét harangozza be, amiről biztos előad majd pár számot a SZIN-en is.

Naughty Boy Sam Smith-szel közös La La La című dalát szinte mindenki hallotta már, ez hozta meg a brit producer számára az ismertséget. Shahid Khan (azaz Naughty Boy) debütáló albuma, a Hotel Cabana 2013-ban jelent meg, és a második helyen robbant be a brit toplistákon. Naughty Boy az egyik legkelendőbb producer, dolgozott már Beyoncéval, Emeli Sandéval, a brit BBC Music Awards díjkiosztóján pedig beszélt George Michaellel való közös munkájáról is, ami sajnos már nem valósulhat meg.

Készülő nagylemezén olyan neves előadók működnek közre, mint Mike Posner, DNCE, Emeli Sandé és Dua Lipa.

Szegedre egy exkluzív live show-val és a legnagyobb slágereivel érkezik, hogy megtáncoltassa a SZIN közönségét.

A most bejelentett harmadik fellépőnek leginkább a kicsit keményebb zene kedvelői fognak örülni, ugyanis az Enter Shikari egy energikus és őrült koncertet fog adni. A brit csapat különleges módon egyesíti a post-hardcore-t, a metalcore-t és az alternatív metált az elektronikus műfajokkal, úgy, mint az elektronic, dupstep, trance és drum and bass. A zenekar 2015-ben jelentetett meg új lemezt, a The Mindsweep-et, néhány hónapja pedig a Hoodwinker című klipjüket mutatták be.

A világsztárok mellett sok hazai fellépő is ott lesz a SZIN-en. A Tisza-parton fellép majd a Punnany Massif, Majka & Curtis, a Wellhello, a Halott Pénz, a 30Y, az Irie Maffia, a Brains, a megújult Intim Torna Illegál, a Depresszió és sokak kedvence, a Tankcsapda is.

A SZIN fellépőinek névsora hamarosan tovább bővül több tucat jobbnál-jobb előadóval, szóval érdemes követni az eseményeket.