Sérülés nem lett a dologból, de Justin Bieber testőre azért rosszallóan nézett a brit popsztárra.

Interjút adott Ed Sheeran a Guardiannek, amely csütörtökön jelent meg. Ebben mesélt egy félresikerült közös golfozásról is kanadai kollégájával, Justin Bieberrel.

Azt nem lehet tudni, miért került szóba az eset, ami Japánban történt a világ két legnépszerűbb férfi popsztárjával. Ed Sheeran elmondta, hogy először egy bárban voltak Bieberrel, ahol Sheeran saját bevallása szerint berúgott, de Bieber csak vizet ivott. Mégis ő állt elő azzal az ötlettel, mikor utána golfozni mentek, hogy Sheeran a szájából üsse ki a golflabdát. Ez persze nem sült el jól, Sheeran ugyanis a labda helyett Bieber arcát találta el, amit a testőre is zokon vett. Sheeran szerint az ütésnek ijesztő hangja volt, egyáltalán nem olyan, mint amikor a filmekben történik ilyesmi. 

Justin Bieber és Ed Sheeran jóban vannakForrás: Dave Benett/WireImage/2015 David M. Benett/David M. Benett

Itt az új album, a ÷

A két sztár egyébként nemcsak bulizni, hanem dolgozni is szokott együtt. Sheeran írta például Bieber Love Yourself című slágerének a szövegét is. 

Valószínűleg az interjú időzítése sem véletlen, hiszen Ed Sheerancsütörtökön jelentette meg legújabb, ÷, azaz Divide című albumát, amely a visszatéréseként is felfogható.

Az énekesről ugyanis 2016-ban nem lehetett hallani, és előre bejelentette, hogy a közösségi médiában sem lesz aktív. Végül decemberben tett közzé egy fotót, amellyel bejelentette, hogy 2017-ben érkezik új albuma. Két szám már januárban megjelent a lemezről, a Shape of You és a Castle on the Hill. Sheeran huszonhatodik születésnapján, február 17-én pedig érkezett a How Would You Feel (Paean).