Így szereltek, festettek, takarítottak az ismert színészek

Kováts Adél
Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója és Bjorn Bergabo, a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója lefest egy padot.
Vágólapra másolva!
A GE európai felsővezetői digitális írástudás oktatással segítettek civil szervezeteket, kifestették a hátrányos helyzetű gyerekek iskoláját, ételt főztek és osztottak hajléktalanoknak a Máltai Szeretetszolgálattal, érzékenyítő tréninget szerveztek Down-szindrómás résztvevőkkel, és kerekesszékes sportnapot is tartottak. A GE Global Operations 350 vezetője fordított a munkaidejéből fél napot önkéntes munkára, és ennek keretében a Radnóti Színház művészbejárójaként szolgáló udvar kertesítésében, kitakarításában is segédkeztek, méghozzá a színház népszerű színészeivel, Kováts Adéllal, László Zsolttal, Martinovics Dorinával és Sodró Elizával, valamint a színház további munkatársaival együtt. 
Vágólapra másolva!
Martinovics Dorina, László Zsolt és Sodró Eliza, a Radnóti Színház színművészei lefestenek egy padot a színház művészbejárójaként szolgáló szomszédos épület udvarán. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

„Egyedülállónak tartom a GE kezdeményezését, mert azt gondolom, hogy

– mondta Kováts Adél színművész, a Radnóti Színház igazgatója, hozzátéve – „Fontos, hogy kollégáink megfelelő környezetben dolgozhassanak. Ezért nagyon örültünk a segítségnek, amelynek köszönhetően megszépült a belső udvar, ráadásul így nemcsak mi érkezhetünk munkába jó közérzettel, de a ház lakóit is rendezett, zöld közeg fogadja mindennap."

Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója és Bjorn Bergabo, a GE Global Operations Európáért felelős ügyvezető igazgatója lefest egy padot. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A 26 országból érkező 350 felsővezető 8 csoportban vett részt a közösségi munkákban. A Radnóti Színház szomszédságában lévő épületben Bjorn Bergabo, a GE Global Operations Európáért, Oroszországért és a Független Államok Közösségéért felelős ügyvezető igazgatója és a színház munkatársai rendbetették a művészbejárójaként szolgáló udvart.

Ecsetet ragadtak, hogy lefessék a rozsdás ajtókat, kitakarítottak, kialakítottak egy elkülönített részt a hulladéktároló edényeknek, és növényeket is ültettek.

Martinovics Dorina, a Radnóti Színház színművésze egy táblát helyez el a színház művészbejárójának ajtaján. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Egy teljes fotógalériát készítettünk arról, ahogyan a Radnóti Színház ismert művészei kétkezi munkával segítenek megszépíteni a lakókörnyezetet: ezt a képre kattintva lapozhatja végig.

Martinovics Dorina, Sodró Eliza, Kováts Adél és Bjorn Bergabo Forrás: MTI/Balogh Zoltán