Elképesztő fenékrázással ünnepelt Nicki Minaj

Nicki Minaj Rings In New Year 2017 At E11EVEN Miami
MIAMI, FL - DECEMBER 31: Nicki Minaj is seen at E11EVEN Miami as she rings in the New Year on December 31, 2016 in Miami, Florida. (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Megdöntötte Aretha Franklin korábbi billboardos rekordját, ennek örömére egy fenékrázós videót töltött fel az Instagramra Nicki Minaj.
Vágólapra másolva!

Jelenleg Nicki Minaj a billboardos rekorder a női előadók között. A Billboard történetében eddig neki sikerült legtöbbször felkerülnie az amerikai heti toplistára, a Billboard Hot 100-ra. Összesen

76-szor került a legjobb száz közé

valamelyik dalával. A korábbi rekordot Aretha Franklin tartotta 73-mal. Nicki Minaj a hét elején egyszerre három dallal is felkerült a legutóbbi heti listára, és ezzel meg is előzte Aretha Franklint. Nicki Minaj örömében több bejegyzést is szentelt a rekordnak. Először

csak egy visszafogott portrét tett fel

legutóbbi, londoni fotózásáról. Többek között azt írta a kép alá, hogy nagyon köszöni a rajongóinak: „Jobban szeretlek titeket, srácok, mint azt szavakkal ki tudnám fejezni. Nagyon köszönöm a határtalan szeretetet és támogatást! Isten áldjon mindnyájatokat!”

Aztán még aznap feltett egy videót is, ami alá azt írta: „amikor megtudod, hogy te vagy az egyetlen nő, aki 76-szor került fel a Billboard toplistájára”. Jó pár nyelvöltős emojival erősített rá a videóhoz írt szövegre. A mozgóképi anyag pedig önmagában is nagyon erős, azt nem kell támogatni.

When u find out u just became the only woman in the history of billboard to have 76 Hot 100 billboard entries.

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,