Lana Del Rey egy hónapja adta ki legújabb számát, amivel egy jó másfél éves hallgatásnak vetett véget. Ugyanis 2015-ben jelent meg legutóbbi albuma, most pedig már egy furcsa videóval hirdeti a legújabbat, ami még idén megjelenik. 

Lana Del Rey egy érdekes videóval jelentette be a Twitteren új albumának címét, és árult el egy-két érdekes részletet róla. A Lust For Life lesz ötödik stúdióalbuma. Az énekesnő a videóban a híres Hollywood-felirat H betűjének közepéből jelentkezik, ahol - ahogy mondja, - a legjobban szeret lenni. 

A videóban sokat beszél az alkotói folyamatról, milyen az, amikor lemezen dolgozik az ember, hova lehet elbújni olyenkor. A videó közepén, amikor a dalszerzést egyértelműen a főzéshez hasonlítja, a képileg megjelenő hozzávalók között ott van a Grammy-díjas The Weeknd logója is. Ami egyértelműen arra utal, hogy valamiféle

közös szerzeményük is helyet kap majd az új albumon. 

A videó végén pedig kiderül a lemez címe is, miután Lana Del Rey elárulja, hogy a rajongók, a furcsa Hollywood és persze a megalkotott zene a szerelme és az élete. A rajongók videovégi megszólítása valamelyest illeszkedik is az egy hónappal ezelőtti nyilatkozatához, amikor azt mondta, hogy az első négy albumot magának csinálta, de ez most a rajongóinak szól, és arról, hogy merrefelé kellene haladnia a világnak.