Bereczki Zoltán előadás közben eltörte a kezét

Bereczki Zoltán interjú
Bereczki Zoltán interjú
Vágólapra másolva!
Bereczki Zoltán A lepkegyűjtő című thriller közben sérült meg, de ennek ellenére végigjátszotta az előadást, és csak utána ment kórházba.
Vágólapra másolva!

Mentő várta az előadás végén Bereczki Zoltánt, aki két hete, egy szolnoki vendégszereplésen sérült meg, de olyan jól eltitkolta a balesetet, hogy szinte senki nem vette észre – írja a Borsonline.

"Egy akciójelenetnél rosszul nyúltam, amikor Katit próbálom elkapni, és

– mondta Bereczki Zoltán, aki Ágoston Katalinnal közös jelenetében sérült meg.

Bereczki végül beleegyezett, hogy egy rögzítősínt tegyenek a kezére, ezt viszont a színpadon nem szokta viselni. "A törött ujjamat egy testszínű leukoplaszttal rögzítem az egészségeshez. Egyszerűen összeragasztom" – mondta arról, hogy hogyan birkózik meg a töréssel az előadások alatt.

A Bors megjegyzi, hogy Ágoston Katalin, aki a darabban Bereczki partnere, szintén nem teljesen egészségesen játszik. A színésznő egy másik produkció közben, a lábán sérült meg. "Az előadásra új cipőket kapott, hogy tudjon benne járni.

– mondta Bereczki Zoltán.

A Centrál Színház kétszereplős darabjának, A lepkegyűjtő-nek március 29-én volt a 100. előadása. A John Fowles regénye alapján készült darabban Bereczki Zoltán egy Ferdinand nevű, pszichopata férfit játszik, aki a pincéjében foglyul ejt egy fiatal nőt, az Ágoston Katalin által játszott Mirandát.