A Metallica tagjának 12 éves fiával turnézik a Korn

ACL Music Festival 2016 - Weekend 2 Arts Culture and Entertainment Music Concert Music Festival ACL 2016 Week 2 Day 3 AUSTIN, TX - [DATE]: > at Zilker Park on October 7, 2016 in Austin, Texas. (Photo by Gary Miller/Getty Images)
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 09: Robert Trujillo (L) and Metallica and his son Tye Trujillo of The Helmets attend the Austin City Limits Music Festival at Zilker Park on October 9, 2016 in Austin, Texas. (Photo by Gary Miller/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Tye Trujillo, a metallicás Robert Trujillo fia a Korn basszusgitárosát fogja helyettesíteni a zenekar dél-amerikai turnéján.
Vágólapra másolva!

A héten indul dél-amerikai turnéjára a Korn, de "előre nem látható okok miatt" basszusgitárosuk, Reginald "Fieldy" Arvizu nem tud a zenekarral tartani. A Korn úgy döntött, hogy egy bizonyos

Tye Trujillo fogja helyettesíteni, aki nem más, mint a Metallica basszusgitárosának, Robert Trujillónak a mindössze 12 éves fia

- írja a Consequence of Sound.

Robert Trujillo és Tye Trujillo egy austini zenei fesztiválon 2016-ban Forrás: Getty Images/2016 Gary Miller/Gary Miller

Tye Trujillónak egyébként nem lesz szokatlan a turnézás: a The Helmets nevű, szintén metálzenét játszó bandában basszusgitározik, akikkel rendszeresen fellép.

A Korn a Facebookon azt írta, hogy izgatottak, hogy egy ilyen fiatal zenésszel játszhatnak együtt, mint Tye Trujillo, aki hét koncerten fogja erősíteni a zenekart. Arvizu várhatóan május 6-án tér vissza a turné észak-amerikai állomásaira.