Nagyon jó hírt kapott a Virtuózok tehetsége

Rácz Robertó
Vágólapra másolva!
Rácz Robertó továbbjutott a Virtuózokban, aztán megtudta, hogy a világ egyik legfelkapottabb zenei egyetemén tanulhat tovább.
Vágólapra másolva!

Rácz Robertót egyszerre két olyan öröm érte, melyeket egyenként is nehéz feldolgozni. A fiú a nagyok korcsoportjában mutatkozott be a Duna TV-ben a Virtuózok színpadán - az azonnali továbbjutást jelentő hegedűt a zenetörténésztől és zsűritagtól, Batta Andrástól kapta. A másik óriási öröm nem sokkal azután érte, hogy továbbjutott. Még fel sem tudta dolgozni, hogy ott lehet az elődöntőben, amikior kiderült, felvették a világ egyik leghíresebb zenei egyetemére, a Bécsi Zenei és Képzőművészeti Egyetemre.

Rácz Robertó Forrás: Marjai Judit

-mondta az Origonak Robertó.

Robertó jelenleg még Oroszországban tanul, de nemsokára találkozhat szüleivel, akik Bécsben dolgoznak, hogy anyagilag segíthessék. Alig várja, hogy nyár legyen, hiszen ha befejezi a tanulást Oroszországban, akkor már nem csak az interneten tarthatja szüleivel a kapcsolatot. Édesanyja is nehezen viseli a nagy távolságot, minden nap várja a híreket felőle. Ha csak teheti, a Virtuózok Facebook, és internetes oldalán figyeli a fiával, és a produkcióval kapcsolatos híreket.