Vágólapra másolva!
Paul McCartney-t is elérte az idősödő brit rocksztárok végzete: Keith Richards után ő is szerepet vállalt A Karib-tenger kalózai szériában. McCartney most felfedte, hogy néz ki filmbeli karaktere.
Vágólapra másolva!

Az már tavaly kiderült, hogy a korábbi Beatles-tag is szerepelni fog A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című ötödik részben. Paul McCartney most közzétette a filmhez készült promoképet is arról, hogy fest kalózruhában.

#PiratesLife #PaulMcCartney ☠️

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

A képhez McCartney nem mellékelt semmi szöveget, így azt sem árulta el, hogy milyen karaktert játszik, de az IMDb alapján

a második börtönőr szerepében tűnik fel.

Nem szeretnénk spoilerezni, de a Mashable beszámolója szerint csak nagyon rövid időre látható majd a zenész a filmben, így aki kíváncsi az alakítására, annak nagyon kell figyelnie rá, hogy kiszúrja. Kérdés, hogy a szerepében lesz-e jelentősége a kártyáknak, amelyeket a most közzétett képen a kezében tart.

A Deadline még korábban azt írta, hogy McCartney cameója tulajdonképpen egy extra jelenet lesz, amelyet a forgatás befejezése után, pótlólag vettek fel. A zenész neve mellett egyébként 30 színészi kreditet sorol fel az IMDb, de ezek nagyrészében önmagát játszotta, csakúgy, mint leghíresebb filmjében, az Egy nehéz nap éjszakájá-ban 1964-ben.

A sorozat ötödik részében egyébként Paul McCartney-n kívül is kifejezetten sok új szereplő lesz, miközben több megszokott sztárt, például Keira Knightley-t nélkülöznie kell a közönségnek.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújá-t május 26-án mutatják be a mozik.