Gyászol a sztárvilág a manchesteri terror miatt

Las Vegas, 2017. május 23. 2016. szeptember 24-én, Ariana Grande amerikai énekesnő Las Vegas-i fellépésén készített kép. Grande manchesteri korcetjének végén, 2017. május 22-én robbanás történt a Manchester Arena rendezvényközpontban, aminek következtében huszonkét ember életét vesztette, mintegy ötven megsebesült. (MTI/AP/Invision/John Salangsang)
Vágólapra másolva!
Rengeteg sztár fejezte már ki részvétét a hétfő esti manchesteri terrortámadás miatt. Közülük is a zenészek a legaktívabbak, mivel a robbantás egy koncerten, Ariana Grande show-jának végén történt. A fiatal énekesnő azt írta, össze van törve, a legutolsó hírek szerint már a turnéját is felfüggesztette. 
Vágólapra másolva!

A robbantás hétfő este, a fiatal amerikai énekes- és színésznő, Ariana Grande manchesteri koncertjének végén történt. Egyelőre annyit tudni, hogy az Iszlám Állam magára vállalta a támadást, és a merényletben 22 ember halt meg, 59-en megsérültek. Ariana Grande azt írta a Twitterre a támadás szörnyű élményéről, hogy nincsenek szavak, amikkel le tudná írni, mennyire össze van törve, és nagyon sajnálja az egészet.

A TMZ úgy tudja, hogy Ariana Grande egyelőre

felfüggesztette világ körüli turnéját.

Májusban még két londoni, egy antwerpeni és egy lódzi koncertje lett volna. A TMZ forrásai szerint az énekesnő döntése főleg a turné európai állomásait érinti. (Június 17-én egy olasz koncert lenne az európai szakasz utolsó fellépése, utána Dél-Amerikába utazik az énekesnő.)

A Rolling Stones együttes kedden reggel reagált a terrortámadásra. Azt írják, hogy megdöbbenve hallottak a rettenetes manchesteri eseményről, és részvétüket küldik valamennyi érintettnek.

Cher imádkozik a manchesteriekért, azt írta, különleges élmények kötik a városhoz.

Liam Gallagher, az Oasis egykori frontembere azt írta, pusztító a sokk, amit a Manchesterben történtek miatt érez. Ezenkívül szeretetet és fényt küld minden érintett családnak.

Miley Cyrus énekesnő, aki civilben is jóban van Ariana Grandéval, azt írta, bárcsak megölelhetné a barátját.

Az amerikai Katy Perry mindenkiért imádkozik, aki ott volt Ariana Grande koncertjén.

Jennifer Lopez röviden annyit írt, hogy gondolatai, imái és szeretete Manchesterrel vannak.

Bruno Mars azt írta a Twitterre, hogy nincsenek szavak, amelyekkel ki lehetne fejezni, mit érez a manchesteri történések miatt. Hozzátette azt is, hogy „nem akarom elhinni, hogy ilyen gonosz lehet a világ, amiben élünk”.

Taylor Swift azt írta, hogy sokat gondol az érintettekre, imádkozik és sír értük.

Pink Swifthez hasonló együttérző sorokat írt a Twitterre: „Gondolok az érintettekre, és imádkozom értük.”

Az egykori Pussycat Dolls vezetője, Nicole Scherzinger is gondolataival és imáival támogatja az áldozatok hozzátartozóit. Azt is írta, „a szívem tört össze érted, Manchester”.

Paula Abdul azt írta, „a szívem szakad meg mindazokért, akik elszenvedték ezt a szörnyű támadást Ariana Grande manchesteri koncertjén. Imádkozom mindenkiért.”