Az már kedden, egy nappal a manchesteri robbantás után kiszivárgott, hogy Ariana Grande felfüggeszti világ körüli turnéját, de csütörtökön már konkrétumok derültek ki. Június elejéig biztosan törölték fellépéseit. 

Ariana Grande legközelebb június 7-én léphet fel Párizsban. A koncertje utáni, hétfői terrortámadás után az énekesnő összetört, és már másnap megjelentek a hírek, hogy felfüggeszti világkörüli turnéját. A hétfői, manchesteri koncert után legközelebb csütörtökön és pénteken lépett volna fel ugyancsak Nagy-Britanniában, a londoni O2 Arenában. Azóta kiderült, hogy

a két londoni koncertet törölték, ahogy jó párat azok után is.

Vasárnap már Antwerpenben koncertezett volna Ariana Grande. Belgium mellett még Lengyelországban, németországban és Svájcban lettek volna koncertjei. 

A rajongóknak június 7-ig kell várniukForrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnő hivatalos honlapjáról már törölték ezeket a dátumokat, és a következő időpont június 7., ami egy párizsi koncert lesz. A hivatalos közleményt a londoni O2 Arena is kitette a Twitterre. Ebben az áll, hogy a manchesteri tragikus események miatt felfüggesztették Ariana Grande Dangerous Woman nevű turnéját, hogy fel tudják dolgozni a történteket, és persze

szeretnék tiszteletben tartani az áldozatok emlékét is.

Azt is írják, hogy a két londoni koncertet törölték, ahogy mindet egészen a június 5-ei, svájci fellépésig. A közleményt úgy zárják, hogy „megkérünk mindenkit, hogy továbbra is támogassuk Manchestert, és minden családot, aki érintett ebben a gyáva és értelmetlen erőszakban. Az életünket újra fenyegették, de együtt túl leszünk rajta.”