Túladagolta nyugtatóit Ázsia egyik legnagyobb popsztárja

Cecilia Cheung pairs up with T.O.P to promote movie 'Out of Control' in Shanghai China Chinese Shanghai movie film Out of Control star celeb celebrity Cecilia Cheung Choi Seung-hyun T.O.P SQUARE FORMAT
Singer and actor Choi Seung-hyun, better known by his stage name T.O.P, of South Korean boy band Bigbang (Big Bang), arrives at a press conference for his new movie "Out of Control" in Shanghai, China, 14 June 2016.
Vágólapra másolva!
Ájultan találtak a dél-koreai Big Bang fiúbanda egyik tagjára kedden. A T.O.P. művésznevű férfi rendőrként tölti sorkatonai szolgálatát, és az őrhelyén esett össze. Azóta intenzív osztályon ápolják, és még mindig alig reagál a külvilágra. 
Vágólapra másolva!

T.O.P. a dél-koreai Big Bang sztárfiúbanda egyik tagja került nagyon rossz állapotba a napokban. A fiatalember már néhány hónapja a sorkatonai szolgálat keretében rendőrként dolgozik, és kedden ájultan találtak rá az állomáshelyén. A BBC azt írta, hogy T.O.P. annyira kábult volt, hogy

csak a legerősebb ingerekre reagált, azonnal kórházba vitték,

ahol azóta is intenzív osztályon kezelik. Egyébként a 29 éves T.O.P. nincs életveszélyes állapotban, de szerdán még mindig alig reagált a külvilágra, folyamatosan segítetteni kellett a gyér légzését is. Az egyik orvos annyit mondott, hogy a férfi nagyon rossz állapotban van, de valószínűleg egy hét alatt felépül. Az már kiderült, hogy a T.O.P egy halom nyugatót szedett be, ezért ájult el.

T.O.P a zenélés mellett 2008 óta több filmben is szerepelt már Forrás: Imaginechina/Hua laods - Imaginechina/Hua Laods

T.O.P-nek korábban már voltak kábítószeres ügyei. Legalábbis éppen néhány nappal az ájulása előtt derült ki róla, hogy

többször látták már marihuánát szívni,

ami tiltott szer Dél-Koreában is. Miután kiderültek a marihuánás esetei, T.O.P-t azonnal átvezényelték Szöul gazdag Gangnam körzetéből egy másik rendőrségre büntetésből.

Ügynöksége két nappal ájulása előtt adott ki egy közleményt az esetről, amit maga T.O.P. írt kézzel. A kézírás fényképe fel is került a Bigbang Facebook-oldalára is. T.O.P. azt írta benne, hogy megérdemli a büntetést, amiért megsértette zenekari társait, az ügynökségüket, a rajongókat és a családját. Évekig fogja sajnálni, hogy hibázott. Ezek után jött a nyugtatók miatti ájulás.