Újra beköszöntött a hatvanas évek a Balatonnál

2017.06.14. 14:03

Különleges Cseh Tamás-feldolgozással és a hozzá készült balatoni nosztalgiaklippel lepte meg rajongóit a Maszkura és a Tücsökraj. Klippremier az Origón.

Maszkura és a TücsökrajForrás: Maszkura és a Tücsökraj

Tavaly nyáron a Maszkura és a Tücsökraj arra kérte a rajongóit, írják meg, melyik kedvenc dalukat hallgatnák meg „maszkurásított” változatban.

A sok különböző kívánság között szerepelt Cseh Tamás, Másik János és Bereményi Géza A hatvanas évek című dala is. A kamaszkori balatoni nyarak megidézése azonnal megtetszett a zenekar frontemberének, Biró Szabolcsnak, azaz Maszkurának.

Az átirat szinte magától elkészült, és az elmúlt év koncertjei során

a zenekarnak és közönségének is kedvence lett,

ezért 2017 tavaszán a Maszkura és a Tücsökraj úgy döntött, hogy felveszik a saját verziójukat A hatvanas évek-ből. A dalhoz videóklip is készült, amely az Origón debütál.

A videóklip a dal személyes hangvételéhez hűen egy balatoni utazást örökít meg bográcsban főtt paprikás krumplival, pecázással, sörözéssel, borozással, hétvégi pihenéssel egybekötve” - foglalta össze Maszkura.

A tíz éve alakult Maszkura és a Tücsökraj eddig öt albumot adott ki, utoljára 2015-ben, Tedd ki címmel jelent meg nagylemezük. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK