Az Operettszínház két sztárja is balesetet szenvedett

Mészáros Árpád Zsolt beszélget énekes HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész
Budapest, 2013. május 6. Mészáros Árpád Zsolt színész, musicalénekes az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Clopin Trouillefou-t, a cigányok királyát Mészáros Árpád Zsolt és Homonnay Zsolt alakítja kettős szereposztásban augusztusban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Eddig nem hozott szerencsét számukra a szerep: egy nap különbséggel sérültek meg a próbákon.
Vágólapra másolva!

– mondta viccesen Mészáros Árpád Zsolt a Borsnak a májusban történt balesetekről.

Homonnay Zsolt akkor sérült meg, mikor leugrott a díszletről. "Leplet rántok magam elé, és eltűnök, vagyis leugrom a takarásba. Olyan rosszul érkeztem egy kiálló vasrúdra, hogy két lábujjam gyakorlatilag kiugrott a helyéről, kifordult az ízület és felfelé állt" - mondta akkor a Borsnak. A színésznek nagy fájdalmai voltak, és fekvőgipszet kellett rátenni, ezért csak kerekesszékkel tudott közlekedni.

Mészáros Árpád Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Mint most kiderült, mindössze egy nappal később kollégája, Mészáros Árpád Zsolt is balesetezett a próbán.

Jobbra csavarodott vele a térdem, míg én balra fordultam. Iszonyatos fájdalmat éreztem, részleges térdszalag szakadásom lett" - mondta a színész, akinek másfél deci vért csapoltak le a térdéből, és időlegesen ő is kerekesszékbe került.

Arról is beszélt, hogy a történtek ellenére az augusztusi bemutató nincs veszélyben. Hat előadás lesz Szegeden a darabból, amely szeptembertől fog repertoárra kerülni az Operettszínházban.