Visszatér Budapestre a Depeche Mode

Depeche Mode
WEST HOLLYWOOD, CA - APRIL 26: (L-R) Guitarist Martin Gore, singer Dave Gahan, drummer Christian Eigner, keyboardist Peter Gordeno and keyboardist Andy Fletcher of Depeche Mode perform at KROQ presents Depeche Mode at The Troubadour on April 26, 2013 in West Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images for Press Here/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai fellépések után a Depeche Mode újabb koncertekkel tér vissza Európába, és bejelentették, hogy az óriási sikerű, teltházas májusi stadionkoncertjük után visszajönnek Budapestre is, a Global Spirit Tour keretében. 2018. február 2-án lépnek fel a Budapest Arénában, jegyek június 26-tól kaphatóak.
Vágólapra másolva!
A Depeche Mode 2013-ban Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

Örülhetnek a rajongók: a Depeche Mode ma bejelentette, hogy jövő télen folytatják jelenleg is futó világkörüli turnéjukat, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit című lemezük anyagára épül.

A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint 1,5 millió rajongó láthatja Dave Gahant, Martin Gore-t és Andy Fletchert játszani, május 5. és július 23. között. A nyári európai turnét követően a Global Spirit Tour Észak- és Dél-Amerikában folytatódik, mielőtt a Depeche Mode visszatér Európába.

A budapesti koncertre, 2018. február 2-re

jegyek június 26-tól kaphatóak a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az álló-, és a három különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító Early Entry csomagot is lehet vásárolni.

A Global Spirit Tour a Depeche Mode 18. koncertkörútja. A turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

A zenekar számtalan művész számára jelent inspirációt, a kritikusok pedig

"továbbra is korszakalkotó"-nak illetve "az idő előrehaladtával egyre jelentősebb művészek"-nek

tartják őket. 100 millió lemezt adtak el, és világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adtak már koncerteket.