Rosszul lett Frenreisz Károly

2017.06.22. 09:54

Frenreisz Károly és a Skorpió a visegrádi Visegrock Fesztivál zárófellépője lett volna a hétvégén. Bár a zenekar fel is állt a színpadra, ott a  Kossuth-díjas zenész bejelentette: gyengének érzi magát, nem tudja végigjátszani a koncertet.

A Bors írta meg, hogy Frenreisz Károly és a Skorpió zenekar hiába vonult fel a színpadra a Visegrock Fesztiválon, a zenész azt mondta, rosszul érzi magát, gyenge, és nincs olyan állapotban, hogy képes legyen végigjátszani a koncertet.

Jelenlévők arról számoltak be a lapnak, hogy a Skorpió már az előttük játszó zenekar koncertje alatt megérkezett, és Frenreisz Károly már akkor sem érezte jól magát. A zenésztársai kérték is, hogy pihenjen a kezdésig, de ez sem segített. A lemondott Skorpió-koncert helyett végül rockdiszkót kínáltak a szervezők a közönségnek.

Frenreisz KárolyFotó: Szabó Gábor - Origo

A Bors értesülései szerint az ügyeletes orvost is kihívták a rockzenészhez, akinek 40 fokos láza volt. A fesztiválról saját lábán távozott, rosszullétét feltehetően egy megfázás vagy vírus okozhatta, és azóta már javult az állapota.