A siófoki PLÁZS-on július 15-én egy jeggyel két, meglehetősen eltérő stílusú koncertet is végigbulizhat a közönség: a Kowalsky meg a Vega rock and rollja után Majka & Curtis rap and rolljáé lesz a színpad.

Siófokon szombat este a Kowalsky meg a Vega és Majka & Curtis koncerteznek a PLÁZS-on: a két, stílusban elsőre egymástól távol esőnek tűnő csapat már tavaly is bizonyította ugyanott, hogy jól működnek együtt, és nemcsak külön-külön, hanem együtt is tömegeket képesek megmozgatni.

A Kowalsky meg a VegaForrás: Picasa

A Kowalsky meg a Vegával összefüggésben más téren is aktuális duplázást emlegetni, ugyanis október 2-án lesz teljes egészében hallható legújabb, Kilenc című dupla albumuk, amelyről a csapat időnként szivárogtat ki dalrészleteket a Facebookon.

Majka és CurtisForrás: MTI/Kovács Tamás

Majka & Curtis és csapatuk legfrissebb slágere pedig a Partykarantén, amelynek szövegét Majkáék több mint tízezer, a rajongók által beküldött szóból rakták össze. A dal klipje már a kétmilliós nézettségen is túl jár. A rapperduó az elmúlt években élőzenekari felállással zenél a fesztiválszínpadokon, így a Partykarantén a PLÁZS-koncert szervezői szerint élőben még vadabbul fog szólni, mint a videón.