A siófoki Plázsra költözik Ibiza és A Nagy Duett

Plázs Siófok
A Plázs Siófokon
Vágólapra másolva!
Sűrű hétvégét szerveztek július 21-22-re a bulizni vágyóknak a siófoki Plázson. 21-én érkezik a Balatonhoz A Nagy Duett élő koncertshow-ja, többek közt olyan duókkal, akiket ebben a formában, ezekkel a dalokkal még soha nem láthatott a nagyközönség. Július 22-én pedig a Plázsra költözik Ibiza: a ONEDAY Electronic Fest, az első 24 órás Day and Night minifesztivál világsztár vendégei Luciano és Deborah de Luca lesznek.
Vágólapra másolva!
A Plázs Siófokon Forrás: Plázs / Facebook

A Nagy Duett sikeres döntője után

az idei és korábbi szériák sztárjai egy látványos élő show keretében újra színpadra állnak

a siófoki Plázson. Az élő koncertshow július 21-én, 21 órakor kezdődik az idei győztesekkel, Janicsák Vecával és Simon Kornéllal, de fellép velük együtt a Zimány Linda-Oláh Gergő-, a Stohl Luca-Peller Károly- , illetve a Vincze Lilla-Apáti Bence páros is, valamint három olyan duó, nevezetesen Lola és Sági Szilárd, Kulcsár Edina és Fésűs Nelly, ráadásként pedig Jolly és Suzy, akiket ebben a formában, ezekkel a dalokkal még soha nem láthatott a nagyközönség.

A sztárpárok előadják a műsorban elhangzott legnépszerűbb dalaikat, de ezenfelül néhány meglepetéssel is készülnek. A Nagy Duett partnere a Rádió 1, így

az esemény házigazdája Cooky, a rádió műsorvezetője, egyben pedig a műsor zsűritagja lesz,

aki a koncertshow után egy saját DJ-szettel szórakoztatja majd a közönséget, aztán minden néző hajnalig bulizhat egy after partyn a Music Terrace-on és a VIP-ben a Plázs rezidens DJ-ivel.

Egy nappal később a Plázs a Palace Dance Clubbal karöltve ad teret a honi partiélet legújabb elektronikus minifesztiváljának, a ONEDAY Electronic Festnek. A 24 órás esemény főszereplője

Luciano, a világ elektronikus zenei szcénájának egyik legnagyobb jelenlegi csillaga, az első számú tech-house DJ lesz.

A Plázs fehér homokja után a Palace Dance Clubban folytatódik a buli, egészen másnap 10 óráig. Luciano mellett

az esemény másik főszereplője az olasz technodíva, Deborah de Luca lesz.

A külföldön és Magyarországon egyaránt nagy népszerűségnek örvendő hölgy két különleges DJ-szettel is készül. A külföldi fellépők mellett a hazai elektronikus zenei élet krémjét is felvonultatja a ONEDAY: fellép többek között Chriss Ronson, Budai, Andras Garay, James Cole és sokan mások.