A Színházak Éjszakájával a fesztiválozók is nyerhetnek

Vágólapra másolva!
A Színházak Éjszakája idén három művészeti fesztiválon, Szegeden, Kapolcson és Nagyharsányban is képviselteti magát, és aki velük játszik, annak szabad bejárása is lehet a szeptemberi rendezvényre. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Színházak Éjszakája

A Színházak Éjszakája önkéntesei

a Thealteren, a Művészetek Völgyében és az Ördögkatlanon is játékkal várják a fesztiválozókat,

és az, aki az adott napon a leggyorsabban kirakja a tértetrisüket,

páros karszalagot nyer majd

a szeptember 16-i Színházak Éjszakájára.

Hasonló feladatra kell számítani:

A Színházak Éjszakája standja július 21-től 23-ig a Thealteren a Régi Zsinagóga udvarán, július 28-tól 30-ig a Művészetek Völgye fesztiválon a kapolcsi Petőfi utcában, augusztus 3-tól 5-ig, az Ördögkatlanon pedig Nagyharsány Fő terén áll majd.

A Színházak Éjszakáját idén szeptember 16-án rendezik. A pontos programot, a résztvevő színházak kínálatát szeptember 1-től hozzák majd nyilvánosságra. Annyit viszont elöljáróban is lehet már tudni, hogy

az idei, VI. Színházak Éjszakája alkalmával 36 budapesti színház várja rendhagyó programokkal az érdeklődőket,

ahol betekintést engednek a színház világába, a készülő előadásokba, a színházi háttérmunkába.

Forrás: Színházak Éjszakája

A rendezvényre augusztus 31-ig 20 százalékos kedvezménnyel lehet online karszalagot vásárolni, amellyel egy este alatt mind a 36 színház programjain lehet venni. Az előzetes regisztráció az egyes meghirdetett eseményekre szeptember 4-én indul.

A rendezvényről további információ itt érhető el, a Színházak Éjszakája facebook és Instagram oldalán pedig különféle meglepetések és játékok várják az érdeklődőket egész nyáron.