Autóbalesetben megbénult rajongóját ajándékozta meg Kanye West

Kanye West
LOS ANGELES, CA - AUGUST 30: Vanguard Award winner Kanye West speaks onstage during the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Saját márkás sportcipőjével akarta kifejezni a rapper, mennyire inspirálónak tartja a felépülésért dolgozó elgázolt fiú küzdelmét.
Vágólapra másolva!
Kanye West 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevork Djansezian

Tyler Wesley középiskolás volt, és profi focistának készült, amikor egy tragédia egyik pillanatról a másikra megváltoztatta az életét:

a fiatal fiút elgázolta egy autó, és a baleset után válltól lefelé teljesen megbénult.

Orvosai azt mondták, hogy soha többé nem fog tudni sem járni, sem beszélni, Tyler azonban emberfeletti erővel rácáfolt ezekre a jóslatokra. Az interneten rendszeresen tesz közzé beszámolókat a fejlődéséről: most, 5 évvel a baleset után már mankó nélkül is meg tud tenni néhány lépést.

Ezen a héten Tyler Wesley egy más jellegű hírről számolt be az Instagramján. Kanye West, akire nagy hatással voltak a fiú pozitív üzenetei és a felgyógyulását dokumentáló videók, küldött Tylernek egy párat abból a márkás sportcipőből, amely az Adidasszal való együttműködéséből született.

A rapper egy kézzel írt üzenetet is mellékelt a pár Yeezy Boost 350 V2 snekerhez:
„Tyler, Te inspirációt jelentesz – írta. –

Köszönjük, hogy megosztod velünk, hogy alakul az utad."

Nem Kanye West az egyetlen zenész, aki szívén viseli a rajongói sorsát: néhány nappal ezelőtt Kendrick Lamarról írták meg, hogy vásárolt az egyik leghűségesebb rajongójának, aki egyetlen végtagját sem tudja mozgatni, egy olyan furgont, amelyben a kerekesszékével együtt is kényelmesen tud utazni.