Az énekes halála napján jelent meg a Linkin Park új klipje

Chester Bennington, Talinda Ann Bentley
LAS VEGAS, NV - MAY 20: Musician Chester Bennington of Linkin Park (R) and wife Talinda Ann Bentley (L) arrive at the 2012 Billboard Music Awards held at the MGM Grand Garden Arena on May 20, 2012 in Las Vegas, Nevada. Frazer Harrison/Getty Images for ABC/AFP
Vágólapra másolva!
Chester Bennington halála napján jelent meg a Linkin Park új videóklipje. A nagyon személyes dal az énekes feleségének nézőpontjából íródott, és arról szól, hogy láthatja ő Bennington harcát az élettel.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal azelőtt jelent meg a Talking to Myself videóklipje a YouTube-on, hogy holtan találták meg Chester Benningtont - írja a Billboard. A Mark Fiore által rendezett videóban európai turnéján követhetjük nyomon a Linkin Parkot a színpadokon, a backstage-ben és az utazások során (a turné keretében egyébként a VOLT Fesztiválon is felléptek).

A Talking to Myself-et Bennington felesége, Talinda Bentley szempontjából írta meg.

Mondd meg, mit csináljak, nem tudok eligazodni rajtad - kezdődik a dal, később pedig Chester Bennington ezt is énekli felesége nevében:

- amely az énekes öngyilkossága után különösen megindító értelmet nyert.

Chester Bennington és felesége, Talinda Ann Bentley néhány éve a Billboard Music Awardson Forrás: AFP/2012 Getty Images/Frazer Harrison

Chester Bennington mindig nyíltan beszélt alkohol- és drogproblémáiról, valamint arról, hogy molesztálták gyerekkorában.

A korábbi modelltől, Talinda Bentley-től egy kisfia és két ikerlánya született, illetve korábbi kapcsolataiból is van három gyereke.