Justin Bieber lemondta a koncertjeit

2017.07.25. 10:37

Justin Bieber lemondta Purpose World Tour koncertkörútja hátralévő 14 előadását. A sztár szóvivője "előre nem látott körülményekre" hivatkozott a döntés bejelentésekor.

Justin BieberForrás: AFP/Robyn Beck

Justin Bieber világkörüli turnéja 2016 májusában kezdődött. Azóta 150 sikeres fellépés áll az énekes mögött: az előadásokra átlagosan 40 ezer jegyet adtak el. A koncertek bevétele 2017 első felében több mint 93 millió dollárra (azaz 24,3 milliárd forintra) rúgott - adta hírül a BBC News kedden.

A zenei bevételekkel foglalkozó Pollstar adatai szerint az Európát, Afrikát, Dél-Amerikát, Ausztráliát és Ázsia néhány részét érintő turné eddigi bevétele elérte a 256 millió dollárt (azaz 67 milliárd forintot).

Az énekes nem fűzött magyarázatot a koncertturné hátralévő három hónapjának lemondásához, de az amerikai média szerint egyszerűen be akarta már azt fejezni. A lemondásról szóló hivatalos közleményben ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy "Justin szereti a rajongóit, és utál csalódást okozni nekik".

A szervezők azt is bejelentették, hogy a 14 fellépés jegyeinek árát visszatérítik a vásárlás helyszínén.
A legtöbb hátralevő koncert az Egyesült Államokban lett volna, de van köztük japán, hongkongi, Fülöp-szigeteki, szingapúri és indonéziai állomás is.

Amint azt az Origo is megírta, a kínai hatóságok múlt héten közölték, hogy a 23 éves kanadai sztárt "rossz viselkedése miatt" kitiltották az országból. Azt azonban nem részletezték, hogy mit értenek rossz viselkedésen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK