Az énekes halálán akartak meggazdagodni

Chester Bennington, Linkin Park
The American rock band Linkin Park performs a live concert at the O2 Arena in London. Here lead vocalist Chester Bennington is pictured live on stage. UK, 23/11 2014.
Vágólapra másolva!
Alig néhány napja volt Chester Bennington, a Linkin Park énekesének temetése, néhányan máris keresni akartak a halálával. A zártkörű temetésen kiosztott emléktárgyakat árulta valaki az eBayen.
Vágólapra másolva!

Július 29-én, szombaton temették el Chester Benningtont. A Linkin Park énekese 9 nappal korábban lett öngyilkos. A zártkörű, kalifonrniai szertartáson körülbelül 200 családtag és barát volt jelen, akik mindannyian

emlékcsomagot kaptak.

The service today was beautiful. Thank you Linkin Park, thank you Chester. For everything ❤❤❤

Austin Carlile (@austincarlile) által megosztott bejegyzés,

Az Of Mice and Men korábbi énekese, Austin Carlile Instagram-bejegyzéséből már vasárnap kiderült, hogy mi volt a csomagban: két kitűző, amikbe Chester Bennington aláírását gravírozták, egy szertartási programleírás, egy karszalag és egy nyakba akasztható laminált kártya.

A Kerrang szúrta ki, hogy valaki két ilyen csomagot is feltöltött az eBayre. Szerdán az egyik 35 ezer dollárnál (majdnem 9 millió forintnál), a másik már 51 ezernél (13 milló forintnál) járt. Mivel többen felháborodtak, az eBay már elérhetetlenné tette az aukciókat, de a Kerrang készített egy képet.

A két áruba bocsátott csomag az eBayen Forrás: Kerrang

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!