Elárverezik Marilyn Monroe eddig ismeretlen fotóit

Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségről trend
Marilyn Monroe fotóinak kikiáltási ára 2 és 6 millió forint között lesz.
Vágólapra másolva!
Marilyn Monroe filmszínésznő több mint 150, eddig nyilvánosságra nem került fotóját készülnek elárverezni az Egyesült Államokban. A fényképeket George Barris, profi művész készítette a Cosmopolitan című magazin megrendelésére, és eddig egy magángyűjteményben voltak.
Vágólapra másolva!

Az egykori szexszimbólumról a képek 1962 júniusában készültek Los Angeles több helyszínén, köztük tengerparton, szobában és hegyvidéken is.

A Van, aki forrón szereti című film sztárja nem sokkal korábban töltötte be a 36. életévét, és hetekkel később már holtan találták rá.

Marilyn Monroe fotóinak kikiáltási ára darabonként 2 és 6 millió forint között lesz Forrás: AFP

Az árverésről beszámoló RealClear magazin szerint nagyon nagy valószínűséggel ezek az utolsó felvételek, amelyek a halála előtt készültek a hollywoodi filmcsillagról.

Marilyn Monroe halálának okát a mai napig homály fedi. Hivatalos közlés szerint öngyilkos lett, ezt viszont sokan vitatják. Szakértők szerint politikai megrendelésre tették el láb alól, azaz gyilkosság áldozata lett. Forrás: Collection Christophel/© Charles K. Feldman Group / Twentieth Century Fox/Charles K. Feldman Group / Twent

A képeket egy magángyűjtő vásárolta meg közvetlenül George Barristól, még 1980-ban.
Az árverést a Paddle8 internetes aukciós ház tartja, licitálni is online lehet.

A fotók kikiáltási ára 8-24 ( 2-6 millió forint ) ezer dollár között mozog.

Az egyelőre nem derült ki, hogy a befolyt összeget milyen célra fordítják.

Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlÍgy nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-igy-nezett-ki-terhesen-marilyn-monroe.html