Privát vetítést szervezett Adele azoknak a Grenfell Towerben lakó gyerekeknek, akiknek otthonát elpusztította a június 14-i tűzvész.

A brit énekesnőt londonikét nagyon megviselte a toronyház tragédiája, és most, hogy már nem turnézik, igyekszik minden erejével segíteni az áldozatokat.

Legutóbb egy közös mozizást szervezett a június 14-i, nyolcvan halálos áldozatot követelő tűzvészt átélő gyerekeknek: a Gru 3 című filmet nézték meg a privát vetítésen - írja a Sun.  

Adele egyébként a kezdetektől sokat foglalkozott az áldozatokkal: személyesen látogatta meg őket a tragédia helyszínén, az oltásban és a mentésben részt vevő tűzoltókat pedig a tűzoltóállomáson lepte meg teával. 

Később, a Wembley-ben tartott koncertjén arról beszélt, hogy a túlélők nem kapnak meg minden segítséget, amire szükségük lenne, és mindenkit jótékonyságra buzdított. A pénzgyűjtés szervezése mellett szerette volna valamivel elterelni az áldozatok figyelmét a tragédiáról, ezért szervezte a közös mozis estét. 

A Sunnak egy forrás azt mondta, hogy Adele-nek mindig is szívügye volt, hogy tegyen a közösségért, és most, hogy hangszálproblémák miatt le kellett mondania hátralévő koncertjeit, ez lett a legfontosabb számára.