Geszti Péterék videóval leptek meg egy vadidegen házaspárt

2017.08.23. 10:55

A Rapülők formáció nászajándékként szerzett örömet egy vadidegen fiatal párnak. Videoüzenetben kívántak sok boldogságot a vőlegény nagy örömére. 

Nászajándékként debütált a Rapülők formáció, és az elmondások alapján jól sikerült a meglepetés, mert a vőlegénynek leesett az álla. Egy fiatal menyasszony írt levelet a Rapülők Facebook-oldalára, hogy segítsenek meglepni a vőlegényét  a közelgő esküvőjükön. Geszti Péterék pedig egyből igent mondtak, és készítettek egy rövid videót, amelyen rímbe szedve, rapülőkösen kívánnak sok boldogságot a házaspárnak.

A videót Geszti Péter is megosztotta a Facebookon. És a leírásban kifejtette, hogyan történt a felkérés: „pár hete kaptunk egy levelet az akkor még menyasszony Esztitől, hogy az esküvőjükön szeretné meglepni »hatalmas Rapülők-fan« vőlegényét, Nándit egy videóval, és megkért bennünket, hogy ehhez mi is küldjük el jókívánságainkat. A kedves megkeresésre 

vénülő szívünk nem tudott nemet mondani, 

ezért a miskolci koncert előtt szövegeltünk egyet a fiataloknak - ami az azóta már feleség Eszti elmondása alapján "hatalmas sikert aratott, Nándinak konkrétan leesett az álla”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK