Robbie Williams betegség miatt lemondta koncertjeit

Robbie Williams koncert, Groupama Aréna, Budapest, 2017
Vágólapra másolva!
A nemrég Budapesten is fellépő Robbie Williams három oroszországi koncertjét mondta le egy meg nem nevezett betegség miatt.
Vágólapra másolva!

"Betegség miatt töröltük a The Heavy Entertainment Show turné európai szakaszának utolsó két állomását, amelyek Szentpétervár és Moszkva lettek volna" - közölte a popsztár menedzsmentje kedden. Robbie Williams a szocsi New Wave nemzetközi popzenei versenyen sem fog fellépni.

Robbie Williams Budapesten a Groupama Arénában lépett fel. A képre kattintva galériát nézhet meg a koncertről Fotó: Polyák Attila - Origo

A The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturné eddigi koncertjeire több mint 1,1 millió rajongó látogatott el. Nemrég bejelentették, hogy a turné ausztráliai és ázsiai folytatása 2018 februárjában és márciusában lesz.

Azt nem lehet tudni, hogy miért kellett lemondani a brit énekes koncertjeit. Robbie Williams augusztus 23-i, budapesti koncertjén viszont arról beszélt, hogy

a 2017 elején kiújult, súlyos hátfájása miatt kétséges volt, hogy meg tudja-e csinálni a turnét.

A döntés mindenesetre váratlan volt: Robbie Williams egy napja még azt írta egy, a turnéjáról az Instagramon megosztott kép mellé, hogy a következő állomás Szentpétervár, és itt az idő úgy bulizni, mint az oroszok. Ezzel a The Heavy Entertainment Show című, tavaly megjelent lemezének egyik slágerére, a Party Like a Russian című számra utalt.

Next stop: St. Petersburg. Time to #PartyLikeARussian #robbielive #theheavyentertainmentshowtour2017

Robbie Williams (@robbiewilliams) által megosztott bejegyzés,

Robbie Williams csütörtökön lépett volna fel Szentpéterváron, az új lemezt megtámogató turné európai szakaszát pedig vasárnap, Moszkvában zárta volna le. Szocsiban szeptember 14-én kellett volna színpadra állnia.