Lady Gaga elhalasztotta európai turnéját

AMERICAN FOOTBALL - SUPERBOWL 2017 - ATLANTA FALCONS v NEW ENGLAND PATRIOTS AMERICAn ATLANTA FALCONS FOOTBALL NEW ENGLAND PATRIOTS SPORT SUPERBOWL USA
Lady Gaga performing during the half-time show during Super Bowl 51 played at NRG Stadium Houston Texas on February 5, 2017 - Photo Dave Shopland / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Lady Gaga orvosi utasításra elhalasztotta hathetesre tervezett európai turnéját, amely csütörtökön kezdődött volna, Barcelonában - számolt be róla a BBC.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, Lady Gaga múlt héten a brazíliai Rock in Rio fesztiválon lépett volna fel, de kórházba került, ezért le kellett mondania a koncertet.

Lady Gaga a Superbowl halftime show-jában, 2017 februárjában Forrás: DPPI/Dave Shopland

Az énekesnő csütörtökön a Twitteren tudatta rajongóival, hogy nem egyszerű csípőproblémáról vagy a turné miatti kimerültségről van szó, hanem

súlyos fájdalmaktól szenved,

de a legjobb szakemberek kezében van. Korábban már azt is nyilvánosságra hozta, hogy fibromialgiában, egy rendkívül összetett kórban szenved, amely depresszióval, illetve ízületi- és izomfájdalommal jár, és gyakran okoz emésztőszervi panaszokat is.

Lady Gaga ma egy hosszú Instagram-posztban fejtette ki, miért kényszerült lemondani a koncertjeit.

Mint írja, mindig is őszinte volt az egészségügyi problémáival kapcsolatban, és nem azért használja a kifejezetten a „szenvedés” szót, hogy sajnáltassa magát és magára irányítsa a figyelmet. „Nagyon elkeserített, hogy online olyan véleményeket olvastam, miszerint csak dramatizálom a helyzetet, kitalálom az egészet, vagy csak eljátszom az áldozatot, hogy ne kelljen turnéznom. Ha valóban ismerne, aki ilyet ír, tudná, hogy semmi nem állhatna távolabb az igazságtól.

Abban is gátolnak, amit a legeslegjobban szeretek a világon: hogy fellépjek a rajongóim előtt. Alig várom, hogy újra turnézhassak, de most az orvosaimmal kell lennem, hogy megerősödhessek, és a következő 60 évben, vagy még tovább énekelhessek mindannyiótoknak. Nagyon szeretlek benneteket” - szerepel Lady Gaga bejegyzésében, amelyet 70 milliónál is több követője olvashatott.

A Joanne World Tour elnevezésű koncertkörút szervezője, a Live Nation megerősítette a bejelentést, ám arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor folytatódik a turné.