Beyoncé a hurrikán áldozatainak gyűjt

59th GRAMMY Awards beyonce
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Recording artist Beyonce performs onstage during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images for NARAS/AFP
Vágólapra másolva!
Beyoncé egy új remixszel, a Mi Gente című szám feldolgozásával rukkolt elő, amelynek bevételét a karibi szigeteken tomboló hurrikánok áldozatainak adományozza.
Vágólapra másolva!

Beyoncét mélyen megrázták a Karib-szigeteken végigsöprő hurrikánok okozta katasztrófák, és küldetésének tartja, hogy segítsen a rászorulókon. Ezért úgy döntött, hogy elkészíti és kiadja saját verzióját J Balvin és Willy William Mi Gente című dalából. Ez Beyoncé első új száma az ikrei születése óta. A remixet, amelyben spanyolul énekel, elsőként az Instagramon publikálta.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Mint mondta,

a dalból származó bevétel teljes összegét a rászorulóknak adományozza.

Ezenfelül az Instagramon arra bátorította rajongóit, hogy hivatalos weboldalán keresztül ők is nyújtsanak segítséget a károsultaknak. Mindemellett ismertette közönségével azoknak a segélyszervezeteknek az elérhetőségeit is, ahol segítséget tudnak adni.

- hívta fel a figyelmet az énekesnő.

Posztjában arról is írt, hogy mélyen együttérez a családokkal, és szívügyeként éli meg a helyiek sorsát, ezért minden tőle telhetőt megtesz értük.

Miután a karibi térségre lesújtott a Maria nevű hurrikán, a helyiek rendkívül nehéz helyzetbe kerültek: sokak otthontalanná váltak, a városok áram nélkül maradtak, és rengeteg emberéletet is követelt a brutális vihar. Beyoncé az új feldolgozásából származó bevétellel nemcsak a Karib-szigeteken élőket, hanem a mexikói földrengés károsultjait is támogatja.