Nemi erőszakért tartóztatták le Nellyt

Nelly, rapper
ATLANTA, GA - MARCH 04: Rapper Nelly attends Ladies Night at Gold Room on March 4, 2017 in Atlanta, Georgia. (Photo by Prince Williams/WireImage)
Vágólapra másolva!
A nő elmondása alapján a péntek esti koncert után támadta meg Nelly a turnébuszában, ami egy Walmart parkolójában állt. 
Vágólapra másolva!

A rapper ügyvédje egyértelműen állítja, hogy Nellyt koholt vádakra hivatkozva tartóztatták le. Szerinte a vád alapjainak semmi köze nincs a valósághoz, ráadásul bosszúvágyra és kapzsiságra épül az egész. Az ügyvéd azt is mondta a TMZ-nek, hogy bízik abban, hogy „ha alaposan

semmilyen büntetésre nem kell számítanunk. Nelly készen áll arra, hogy minden törvényes eszközzel harcoljon, és orvosolja a világosan hamis vádak által okozott károkat”.

Nelly 2017 márciusában Forrás: AFP/WireImage/Prince Williams

A TMZ rendőrségi információk alapján írja, hogy állítólag egy nő azt állítja, hogy Nelly

megerőszakolta őt a turnébuszán,

amelyik az egyik, washingtoni Wallmart áruház parkolójában állt a pének esti koncertje után. Nelly egyébként turnén van a Florida Georgia Line cuntrypop-duójával, és szombat este is felléptek volna. A nő elmondása alapján Nelly szombaton, valamivel hajnali 4 óra előtt erőszakolta meg, és reggel 7 órakor tartóztatták le. A rappert leginkább a Destiny's Child-lánnyal, Kelly Rowlanddel előadott slágere, a 2002-es Dilemma óta ismerjük.