Megnézheti Chester utolsó meglepetését

CBS RADIO's SPF 2017 GettyImageRank1 CONCERT Performance HORIZONTAL USA Nevada Las Vegas MUSIC Photography Spf Chester Bennington Linkin Park Arts Culture and Entertainment Celebrities CBS Radio two-night Topix Bestof PersonalityInQueue FeedRouted_Global
LAS VEGAS, NV - MAY 19: Chester Bennington of Linkin Park performs during CBS RADIO's two-night "SPF" concert at The Chelsea inside The Cosmopolitan of Las Vegas on May 19, 2017 in Las Vegas, Nevada. The band's performance coincided with their highly anticipated seventh studio album release, "One More Light." Isaac Brekken/Getty Images for CBS Radio Inc. /AFP
Vágólapra másolva!
Chester Bennington, a Linkin Park egykori frontembere hagyott egy utolsó ajándékot rajongóinak, ugyanis hat nappal öngyilkossága előtt még leforgatta a Carpool Karaoke című sorozat egyik epizódját, melyben több ismert számot is elénekel.
Vágólapra másolva!

A Linkin Park egykori énekese, Chester Bennington hat nappal a halála előtt még szerepelt James Corden komikus Carpool Karaoke című műsorában.

A felvételen Chester zenésztársaival, Mike Shinodával és Joe Hahnnal, valamint a komikus Ken Jeonggal kocsikázik Los Angelesben. A mindig jókedvű énekes a sok viccelődés mellett elénekli utastársaival a Numb, az In The End és a Talking To Myself című számukat is.

Chester Bennington Las vegas-i koncertjén 2017. május 19-én. Forrás: AFP/2017 Getty Images/Isaac Brekken

Chester mondhatni, utoljára lőtte el poénjait a videóban, amikor ironikusan azt is megjegyezte a komikusnak, hogy csatlakozhatna a bandájukhoz, hiszen vele lenne teljes a zenekar.

A felvételen Chester jellegzetes sikolya is hallható, ami a Dungeron and Dragons című számból lett közismert. Az énekes azt mondta: „ez egy vicces dolog, ugyanis amikor a stúdióban vettük fel a számot, Mike megkérdezte, eltudnám-e sikítani magam.

minden egyes dalban, amire azt feleltem, igen, hát persze!” A videó első másodperceiben egy felirat olvasható, melyben azt írják, hogy Chester családja és zenésztársai beleegyezésével osztották meg a videót.

Home from the #dunhilllinks and back to “work!” Good to be back with the guys

Phoenix (@phoenixlp) által megosztott bejegyzés,

A kiadott Carpool Karaoke-részen kívül van még egy fontos, októberi aktualitása a Linkin Parknak. 27-én lesz egy hatalmas Bennington-emlékkoncert Los Angelesben, ahol egy csomó vendégzenész is fellép, többek között a Blink 182, a Bring Me The Horizon és a System of a Down is. A héten a Linkin Park basszusgitárosa, Phoenix Farrell posztolt is egy képet az Instagramon. A fotó a Bennington nélküli zenekar próbáján készült, ahogy az október végi koncertre készülnek.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!