Forgatás közben botlottak a sarki fénybe

2017.11.08. 16:42

Mi történik, ha egy magyar zenekar Izlandon forgat videóklipet? Teljesen véletlenül „találkoznak” a sarki fénnyel, és elképesztő felvételek készülnek.

A Jatlag zenészei és stábja Izlandon forgatottak videóklipet. Egy repülőgéproncshoz indultak, de nagyon fáradtak voltak, az is felmerült, hogy visszafordulnak, de Molnár Tamás, a Jatleg frontembere ragaszkodott ahhoz, hogy folytassák az keresést.  

A Jetlag izlandi forgatásánForrás: Jetlag

A repülőnél felvettek mindent, amit kitaláltak, és már pont indultak volna hazafelé, amikor az operatőr, Almási Bence azt mondta:

te, az ott nem a sarki fény?

Molnár Tamás egy pillanatig azt hitte, hogy az operatőr csak ugratja a fáradt zenészeket. „Mikor felnéztem az égre, eleinte csak néhány halvány, színtelen vonalat láttam, majd kirajzolódtak a zöldes fények, amelyekre titkon mindannyian vártunk” - mondta a frontember, és azt is elárulta, hogy az izlandi klipforgatás tervezése közben felmerült, hogy milyen jó lenne a sarki fényben forgatni.

Így látta a Jetlag a sarki fénytForrás: Jetlag

Hiába tudták, hogy

alig van esélyül elcsípni a sarki fényt,

a Jatleg tagjai mégis titkon reménykedtek a látványban. Végül akkora szerencséjük lett, hogy  nemcsak láthatták, hanem rögzíthették is. Molnár Tamás azt mondta róla, hogy szavakkal leírhatatlan, szürreális jelenség.

Molnár Tamás és Czoller BenceForrás: Jetlag

A videóklip, amiben az izlandi sarki fény is helyet kap a Sziluett című daluk klipjében lesz, amit november végén mutatnak be. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK