Tagadja a nemi erőszak vádját a Backstreet Boys Nick Cartere

Nick Carter
NEW YORK, NY - JUNE 26: Nick Carter attends Build Presents to discuss the new show "Boy Band" at Build Studio on June 26, 2017 in New York City. (Photo by Santiago Felipe/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Bajban van Nick Carter, a Backstreet Boys énekese. Hiába tagadta az őt ért vádat a nemi erőszak ügyében, most a volt barátnőjének, Kaya Jonesnek is megeredt a nyelve: a Twitteren többször is felszólította Cartert, hogy vallja be az igazat. 
Vágólapra másolva!

Egyre zavarosabb a Backstreet Boys sztárjának, Nick Carternek a zaklatási ügye. Korábban már írtuk, hogy a Dream nevű egykori lánybanda tagja, Melissa Schuman azzal vádolta a Backsteet Boys szépfiúját, hogy még 2004-ben megerőszakolta. Carter szerda este

nyilatkozatban reagált a vádakra.

Nick Carter tagadja a vádakat Forrás: Getty Images/Santiago Felipe

Azt mondta, hogy sokkolta Schuman állítása, hiszen szerinte az énekesnő soha nem éreztette vele, hogy ő ne akarná, tehát minden, ami köztük volt, Carter szerint

közös megegyezés eredménye.

Carter azt is elmondta, hogy a közös számuk felvétele és a közös előadás alatt is végig

tisztelte és támogatta Schumant,

emberileg és szakmailag egyaránt. Az dolog 20 éve történt, és most hallja először Schuman verzióját - írja az NME.

Kaya Jones, a Pussycat Dolls egykori énekesnője keményen bírálja Cartert Forrás: AFP/2012 Getty Images/Mark Davis

Carter tagadása óta történt valami. Régi barátnője, a Pussycat Dolls egykori énekesnője jelentkezett be a Twitteren. Kaya Jones egyszerűen felszólította Cartert, hogy vallja be az igazat.

Az ügynek jó pár bejegyzést szánt a Twitteren. Többek között azt is írta, hogy mikor együtt jártak, Carter nagyon is jól tudta, hogy Jonest is zaklatták, de semmit nem tett. „Azt hiszem, már tudom, miért.

Főleg azért, mert őt is zaklatták korábban. Szégyelld magad, Nick!” Egy másik bejegyzésében pedig azt írta, hogy tudja Carter összes titkát, hiszen elég jól megismerte az együtt töltött két év alatt. Kaya jones egyébként őszinte korszakát éli mostanában. Kicsit több, mint egy hónapja a Pussycat Dollsról tett meghökkentő vallomást a Twitteren. Ebben arról számolt be, hogy egy halom zeneipari nagymenővel kellett lefeküdniük.