Egy kis fekete ruha, és semmi zenei kíséret

Britney Spears, MTV Video Music Awards 2016
Vágólapra másolva!
Madonna és Britney Spears szerint a csend egyenlő a halállal, így újabban nemcsak edzés közben fotózkodnak a dívák, hanem olyan videót is közzé tesznek, ahol énekelnek. Madonna filterrel tette különlegessé a videóját, Spears pedig éneklés közben a karácsonyi dekorációját is megmutatta. 
Vágólapra másolva!

Madonna Britney Spears slágerét, a Toxic-ot énekelte, majd a videót megosztotta Instagramján két napja. Az előadás megihlette Britney Spearst, és ő is készített éneklős videót magáról a héten. Elvis Presley számát, a Can't Help Falling in Love című dalt adta elő,

zenei kiséret nélkül.

Britney Spears a 2016-os MTV Video Music Awards gálán Forrás: Angela Weiss / AFP

Az előadást különleges időpontra időzítette, december másodikán, a születésnapján posztolta a videót. Ez nem háború a két díva között, mivel Madonna is épp ezért tette fel a videót, ami alá azt írta:

majd boldog születésnapot kívánt kolléganőjének.

Silence =Death! . Song For World AIDS Day! . #toxic #poisonparadise @britneyspears. Happy Birthday!!

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears tehát szívből írta, hogy

inspirálta Madonna előadása.

Hozzátette, hogy nagy igazság, amit Madonna írt, a csend valóban halál, és már régóta szeretett volna egy ehhez hasonló videót készíteni. Vagyis olyat, amin egy kisebb fekete ruhában énekel, miközben körüljárja őt a kamera. Nos, ez valóban sikerült.

A videóban Spears csillogó karácsonyfáját, és az egész ünnepi dekorációt is jól lehet látni, bár erről már korábban is posztolt az énekesnő. Idén barátjával, Sam Asgharival ünnepel majd.